Google megjelenítők számára

Ha Ön író, blogger, designer vagy fejlesztő, illetve bármilyen alkotómunkát vagy tartalomszolgáltatói tevékenységet végez, a Google jóvoltából számos módon szerezhet bevételt a megjelenített online tartalomból.

Keresse meg a megfelelő közönséget, fejlessze a vállalkozást, és szerezzen bevételt a megjelenített online tartalomból. A Google eszközei leveszik a válláról a megvalósítás terhét, így Ön több időt fordíthat arra, amit igazán szeret.

AdSense

Szerezzen bevételt a saját webhelyén keresztül!

Ha megjelenítéssel foglalkozó kisvállalkozást üzemeltet, az AdSense jóvoltából egyszerűen és további költségek nélkül szerezhet bevételt azzal, amivel a legszívesebben foglalkozik. Ha a közzétett tartalom mellett célzott hirdetéseket jelenít meg, automatikusan gyarapodik a bevétel, ahányszor a felhasználók megnézik a hirdetéseket, illetve rájuk kattintanak.

További információ

Regisztráció

DoubleClick for Publishers

Maximalizálja a bevételt több keresleti forrás és csatorna használatával!

A Google DoubleClick for Publishers (DFP) Small Business ingyenes hirdetéskezelési eszköz, amely segítséget nyújt a feltörekvő megjelenítőknek a digitális hirdetéskészletük értékesítésében, ütemezésében és megjelenítésében, valamint a kapcsolódó mérések elvégzésében. A segítségével gyorsan és hatékonyan maximalizálható a hirdetésmegjelenítések értéke.

További információ

Regisztráció

AdMob

Gyarapítsa a vállalkozás bevételeit alkalmazáson belüli hirdetések segítségével!

Natív és videohirdetések, közbeiktatott és szalaghirdetések – a hirdetésformátumok gazdag választékát kínáló AdMob jóvoltából sokféleképpen tehet szert bevételre saját fejlesztésű alkalmazásából, miközben a felhasználói élmény tekintetében sem kell kompromisszumot kötnie.

További információ

Regisztráció

Digital Garage

Fejlessze digitális készségeit.

Fejlessze vállalkozását ingyenes oktatóanyagok segítségével, hogy a közösségi médiától a keresőmotorokon át sok minden másig sikeres lehessen online.

További információ

Regisztráció

Sikertörténetek

Ügyfeleink.

BuildEazy

Les Kenny létrehozott egy webhelyet, ahol bemutatja, hogyan kell különféle dolgokat építeni. Az AdSense jóvoltából a famegmunkálás a hobbijából teljes munkaidős elfoglaltságává vált.

Glassdoor

A Glassdoor online karrierwebhely a DoubleClick for Publishers Small Business segítségével generálja a bevétele 100%-át, és jeleníti meg a hirdetésmegjelenítéseket.

pdf-fájl ikonja PDF megtekintése

Etermax

Az Etermax az AdMobot használja hirdetési platformként, olyan módon helyezve el a hirdetéseket, hogy a felhasználók tovább élvezhessék a játékokat.